Επιλέξτε Γλώσσα:
Αρχική H Εταιρεία Υπηρεσίες Επικοινωνία
ΚΕΝΤΡΟ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
Παπαναστασίου 70, 4ος όροφος, Τ.Κ. 41222, Λάρισα
Τηλ./ Fax: 2410-257936, Κιν.: 6934387517
H Εταιρεία
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
Λίγα λόγια για την εταιρία μας.
Το Κέντρο Μετάφρασης και Διερμηνείας ιδρύθηκε στην Λάρισα τον Ιούνιο του 2008 και παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας σε όλες τις γλώσσες καλύπτοντας κάθε γνωστικό πεδίο. Η συνεχής μας ενημέρωση για τις εξελίξεις στο μεταφραστικό χώρο και τα διεθνή δρώμενα μας επιτρέπει να είμαστε καθημερινά η επικοινωνιακή λύση, όποια και αν είναι η μορφή επικοινωνίας των πελατών μας με τους αλλόγλωσσους λαούς.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη, στοχεύουμε στην τελική ικανοποίηση των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας μας.

Το Κέντρο Μετάφρασης και Διερμηνείας είναι σε θέση να προσφέρει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις και να εγγυηθεί την αναγνώριση των εγγράφων σας διεθνώς ως αυθεντικά. Εγγυόμαστε την διασφάλιση του περιεχομένου και του νοήματος των επικυρωμένων μεταφράσεων μας και την τήρηση της νομικής διάστασης των εγγράφων με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Συγκεκριμένα, το δίκτυο των συνεργατών μας παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χάρη στην εμπειρία, τις εξειδικευμένες γνώσεις του και τον επαγγελματισμό που διαθέτει, και χρησιμοποιώντας πάντα τα νέα τεχνολογικά συστήματα και τις υπηρεσίες του διαδικτύου.

Οι μεταφράσεις παραδίδονται σε οποιαδήποτε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική, ενώ για την επεξεργασία τους το γραφείο μας υποστηρίζει κάθε μορφή αρχείου Word, Excel, Power Point, Adobe pdf, html.

Υπεύθυνη του Κέντρου είναι η Ελένη Βούλγαρη, πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Πανεπιστημίου (Π.Ε.Ε.Μ.Π.Ι.Π.).
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: QV-WEB